بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

با بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران می توانید انتخاب بهتری داشته باشید. میتسوبیشی موتور در جایگاه ششم از بین خودروسازان ژاپنی و چهاردهم از بین خودروسازان جهان قرار می‌گیرد، که البته خود شاخه‌ای از گروه بزرگ صنایع سنگین میتسوبیشی بود.

اگر برایتان سوال پیش آمده که کلمه میتسوبیشی از کجا آمده، پاسخ ساده‌ای روبه‌روی شماست، این کلمه توسط ایوازاکی یاتارو موسس این شرکت انتخاب شده و بخش میتسو به معنی « سه » و هیشی به معنی « الماس » در زبان ژاپنی است. با « تامین خودرو » همراه باشید تا به مرور هرکدام از الماس‌های صادر شده به ایران بپردازیم.

یک قرن تجربه پشت فورد ژاپنی

هر آنچه ژاپنی‌ها پیش از جنگ جهانی تولید می‌کردند، در واقع نمونه‌های مونتاژ دستی در کارگاه‌های ژاپنی بودند، اما در سال ۱۹۱۷ شرکت کشتی‌سازی میتسوبیشی که زمان تأسیس آن به عنوان مجموعه‌ای برای حمل‌ و نقل کالای سنگین و سبک به سال ۱۸۷۰ (۱۵۰ سال پیش) برمی‌گردد.

اقدام به احداث خط تولید میتسوبیشی مدل A می‌کرده که در واقع بر اساس فیات A3 – 3 یا نسل سوم فیات تیپو طراحی شده بود. همچنین از این خودرو به عنوان اولین ژاپنی تولید انبوه یاد می‌شود و به این ترتیب میتسوبیشی را می‌توان اولین کمپانی که فعالیت صنعتی خودروسازی را آغاز کرد، یاد کنیم.

در سال ۱۹۳۴ شرکت کشتی‌سازی میتسوبیشی با شرکت هواپیمایی میتسوبیشی ادغام شد و نام آن به صنایع سنگین میتسوبیشی تغییر پیدا کرد. این شرکت در آن زمان بزرگ‌ترین شرکت خصوصی ژاپن بود، این شرکت در سال ۱۹۳۷ از میتسوبیشی پی‌اکس ۳۳ رونمایی کرد، یک خودروی سدان که برای مقاصد نظامی طراحی شده بود.

معرفی اجمالی محصولات

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

میراژ

یکی از پرحاشیه‌ترین محصولات میتسوبیشی که بیشترین اتهام در رسوایی مصرف سوخت این برند در سال ۲۰۱۰ متوجه این خودرو بود که اعلام شده بود مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر دارد، اما در زمان ادغام با نیسان اسنادی به دست آمد که مصرف سوخت واقعی این بیشتر از ۶ لیتر در هر صد کیلومتر است.

کولت نام اولیه برای کوچک‌ترین عضو میتسوبیشی بود که ۴۲ سال پیش اولین نسل از آن معرفی شد، بعدها در نسل پنجم این خودرو که در سال ۱۹۹۵ معرفی شد، در نسخه سه در ( هاچ‌بک و سدان ) از نام میراژ استفاده کردند. در سال ۲۰۰۰ میتسوبیشی لنسر را بزرگتر و کلت را را با ابعاد کوچک‌تری عرضه کرد.

بنابراین در بازار آمریکا فروش کلت متوقف و میراژ جایگزین آن شد. البته در بازارهای اروپایی، خاورمیانه و سنگاپور از عنوان اسپیس استار استفاده کردند. البته این روند تا سال ۲۰۱۵ ادامه داشت و پس از آن زمان میراژ با ظاهر نسبتاً جدید در تمام بازارها با نام واحد عرضه شد. البته در نوامبر ۲۰۱۹ فیس‌لیفت دیگری هم در تایلند برای این خودرو معرفی شد که هنوز در سراسر دنیا عرضه نشده است.

اولین ظاهر از نسل ششم میراژ ( ۲۰۱۲ ) سال ۲۰۱۵ به بازار ایران رسید و سپس در سال ۲۰۱۷ (دو سال پس از عرضه جهانی) فیس لیفت این خودرو در ایران عرضه شد که اقبال بیشتری نسبت به ظاهر اولیه داشت. اگر اصرار بر خرید میتسوبیشی بی‌دردسر با قیمت کمتر از یک میلیارد دارید، میراژ بهترین گزینه به حساب می‌آید.

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

لنسر

سدان جمع‌وجور میتسوبیشی از سال ۱۹۷۳ با ماست و البته در سال‌های مختلف در کنار برند اصلی میتسوبیشی، توسط دوج، پلیمنت، کرایسلر، ایجل، سوئت‌ایست و حتی به نام هندوستان لنسر هم عرضه شده! طی ۳۵ سال ( از ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۸ ) حدود شش میلیون دستگاه لنسر در دنیا فروخته شده است.

البته از اگوست سال ۲۰۱۷ تولید این خودرو در به صورت جهانی متوقف شد، ولی در تایوان ( با به ‌روزرسانی ظاهری ) و چین هنوز نسل هشتم لنسر روی خط تولید است. همین نسل از سال ۲۰۱۴ وارد بازار ایران هم شد. از همان امکان انتخاب دو پیشرانه ۱.۶ لیتری و ۱.۸ لیتری وجود داشت، اما نسخه قوی‌تر فقط با گیربکس CVT عرضه شد که نسبت به سایر رقبا خاص‌تر بود.

 

کارشناسی تخصصی خودروهای دست دوم در «تامین خودرو»

 

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

گالانت

یکی از قدیمی‌ترین خودروهای میتسوبیشی را می‌توان گالانت دانست که نخستین نسل از آن در سال ۱۹۷۰ یعنی پس از تصمیم به تمرکز شرکت مادر ( صنایع سنگین میتسوبیشی ) روی خودروسازی و تأسیس شرکت میتسوبیشی موتورز، تولید شد. البته این خودرو اقتصادی‌ترین و ارزان‌ترین خودرو لیست ما هم به حساب می‌آید.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید نخستین نسل از این خودرو با نام دوج کولت در ایالات‌متحده تولید شد و همچنین در آفریقای جنوبی اقدام به عرضه آن به نام کرایسلر والیانت. به غیر از نسل سوم این خودرو که دهه ۸۰ میلادی وارد بازار شد، معروف‌ترین نسخه‌های راه پیدا کرده به ایران می‌توان به نسل ششم ( 1987 تا 1994 ) و هفتم ( 1992 تا 1998 ) یاد کرد.

نسل ششم این خودرو به گالانت سوسماری معروف شد و در دو نسخه ۱.۸ و دو لیتری اتوماتیک و دستی در ایران عرضه شد. بالاترین سطح عرضه شده در ایران سری سوپرسالون بود. در نسل هفتم هم به نام عینکی یا تیرکمانی مشهور شد و باوجود عرضه محدودتر، ولی به عنوان خودرو موفق‌تری ظاهر شد.

موتور اصلی نسل هفتم دو لیتر شش سیلندر بود که تون ۲۳۷ اسب‌بخاری عرضه می‌کرد. تا کنون ۹ نسل از گالانت عرضه شده، اما نسل هشتم از لنسر در بازار داخلی ژاپن و کشور برونئی به نام گالانت فورتیس عرضه شد.

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

ASX

این خودرو در ابتدا با نام میتسوبیشی RVR به عنوان یک ون جمع‌وجور عرضه می‌شد، اما در نسل سوم که سال ۲۰۱۰ معرفی شد، به ASX یا اوتلندر اسپرت (در بازار آمریکا) تغییر نام داد. تا به امروز سه فیس‌لیفت از ASX معرفی شده که در ایران شاهد عرضه سه ظاهر از این خودرو توسط آرین موتور بودیم. در واقع واردات ASX برنامه اصلی حضور میتسوبیشی از سوی آرین موتور بود.

در سال ۲۰۱2 اولین ظاهر این خودرو عرضه شد،‌ سپس در سال ۲۰۱۵ شاهد عرضه ظاهر دوم تا سال ۲۰۱۷ بودیم و در سال ۲۰۱۸ فقط به مدت هشت ماه سومین ظاهر این خودرو به بازار عرضه شد.

پس از این سال بود که واردت بسته و امکان واردات ظاهر چهارم ASX که شباهت زیادی به اکلیپس کراس پیدا کرده بود، منتفی شد. هر سه نسخه با پیشرانه دو لیتر به بازار ایران راه پیدا کردند، اما در ظاهر اولیه این خودرو از گیربکس متفاوتی استفاده شده بود.

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

اوتلندر

در سال ۲۰۱۵ اولین ظاهر از نسل سوم اوتلندر به بازار ایران راه پیدا کرد. این درحالی بود که نسل دوم از اوتلندر توسط میتسوبیشی در ژاپن به نام پژو ۴۰۰۷ و سیتروئن سی-کراسر هم تولید می‌شد. اما در نسل بعدی باتوجه به نزدیک شدن میتسوبیشی به اتحاد رنو-نیسان همکاری آنها با PSA منتفی شده و پلت‌فرم GS خودروساز ژاپنی هیچ‌وقت راهی فرانسه نشد.

تا اینکه نسل سوم این خودرو با هدف امکان قرار گرفتن پیشرانه‌های برقی به این خودرو اضافه شد. این نسل اولین بار در نمایشگاه ژنو ۲۰۱۲ رونمایی شد. نسخه پلاگین هیبرید از این خودرو هم در نمایشگاه پاریس سال ۲۰۱۲ معرفی و سپس در سال ۲۰۱۴ جایزه خودرو سبز سال را اخذ کرد. در حال حاضر هم این نسخه از اوتلندر به عنوان پرفروش‌ترین پلاگین-هیبرید هر سال شناخته می‌شود.

 

اجرای خدمات واکس و پولیش خودروهای کارکرده در «تامین خودرو»

 

بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران

پاجرو

شاید باور نکنید، اما میتسوبیشی اولین تولیدکننده خودروهای شاسی‌بلند شهری در بین خودروسازان ژاپنی بوده است. فروش پاجرو باعث شد که فروش میتسوبیشی ۱۱ درصد افزایش پیدا کند. چهار نسل اصلی پاجرو به ایران هم راه پیدا کرده‌اند. نسل اول اکتبر سال ۱۹۸۱ با پلت‌فرم دوج رایدر در نمایشگاه موتورشو توکیو رونمای شد. از این نسل در ایران به عنوان پاجرو بهداری یاد می‌شود.

نسل دوم با دو ظاهر (فیس) متفاوت به بازار عرضه شد که هر دوی آنها هم به ایران راه پیدا کردند. البته ظاهر اول توسط گروه بهمن در ایران مونتاژ می‌شد. سومین نسل کمتر از سایر نسل‌ها در بازار ایران دیده شد، چرا که زمان عرضه آن در سال‌های ۱۹۹۹ الی ۲۰۰۶ بود که واردت خودرو به ایران محدود شده بود.

در نهایت به نسل چهارم پاجرو می‌رسیم که همچون نسل پیشینش به صورت وارداتی در ایران عرضه شد، اما حضور همین خودرو باعث شد که آرین موتور به علاقه ایرانی‌ها به این برند اطلاع پیدا کرده و اقدام به واردات رسمی‌تر آن کند. در سال جاری اعلام شد درست مثل تویوتا لندکروز، تولید میتسوبیشی پاجرو هم از سال ۲۰۲۱ متوقف خواهد شد.

اکلیپس کراس

به غیر از موارد آورده شده، آرین موتور پیش از بسته شدن پنجره واردات، قصد واردات اکلیپس کراس با مدل ۲۰۱۸ هم داشت، خوشبختانه تعداد افراد ثبت‌نام کرده برای این خودرو زیاد نبود. توجه داشته باشید که آرین موتور برای واردات اوتلندر پلاگین هیبرید هم روند فرسایشی را به متقاضیان متحمل کرد، به نحوی که این افراد تا ۲ سال منتظر تحویل خودروهایشان بودند.

مدل حجم موتور توان اسمی گشتاور شتاب مصرف سوخت گیربکس سگمنت قیمت حدودی
میراژ

 

1.2 لیتر 79 اسب‌بخار 100 نیوتن‌متر 13.8 ثانیه 4.6 لیتر! CVT هاچ‌بک جمع‌وجور ۸۰۰ میلیون
لنسر

 

1.8 لیتر 1۴0 اسب‌بخار 176 نیوتن‌متر ۱۱.۵ ثانیه ۶.۶ لیتر CVT سدان جمع‌وجور ۱۰۰۰ میلیون
گالانت 2 لیتر 1۳۵ اسب‌بخار 1۷۶ نیوتن‌متر 13 ثانیه ۸.۳ لیتر 4 دنده اتومات سدان متوسط ۹۰ میلیون
ASX

 

2 لیتر 148 اسب‌بخار 197 نیوتن‌متر 10 ثانیه 8.4 لیتر CVT هاچ‌بک کوچک ۱۸۰۰ میلیون
اوتلندر

 

2.4 لیتر 170 اسب‌بخار 232 نیوتن‌متر 10.5 ثانیه 9.3 لیتر CVT لیفت‌بک جمع‌وجور ۲۲۰۰ میلیون
پاجرو

 

۳.۸ لیتر ۲۵۰ اسب‌بخار ۳۲۹ نیوتن‌متر ۱۰.۸ ثانیه ۱۳.۷ لیتر ۵ دنده اتومات اس‌یو‌وی متوسط ۱۶۰۰ میلیون

کارشناسی محصولات و بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران در تامین خودرو

ما در «تامین خودرو» باتوجه به برخورداری به مجهزترین و به‌روزترین تجهیزات روز دنیا در هنگام خرید هر نوع خودرویی در کنار شما هستیم. توجه داشته باشید که برای عیب‌یابی این خودرو نیاز به دستگاه‌های پیشرفته است تا هرگونه مشکل قبلی این خودرو را کشف کنید.

در شرایط فعلی که قیمت قطعات و آپشن‌ها افزایش زیادی داشته بهتر است که کورکورانه اقدام نکرده و پیش هر صحبتی درباره خرید خودرو، اقدام به کارشناسی آن کنید.

اجرای خدمات پولیش و سرامیک میتسوبیشی

مالکین خودروهای خاصی همچون میتسوبیشی هم می‌توانند برای افزایش طول عمر رنگ خودرویشان و محافظت از شرایط فعلی آن، اقدام به اخذ خدمات دیتیلینگ در «تامین خودرو» کنند.

باوجود استهلاک و خرابی پایین قطعات خودروهای ژاپنی، اما در بحث رنگ هیچ‌وقت نمی‌توان متصور شد که کیفیت رنگ خودروها تا ابد ثابت می‌ماند، اما برای حفاظت جدی و سالیانه می‌توان از سرامیک ماشین استفاده کرد. ما درتامین خودرو با استفاده از بهترین مواد خارجی درجه یک، سعی داریم بیشترین رضایت از اجرای واکس، پولیش و سرامیک را ایجاد کنیم.

این خدمات به صورت در محل برای مشتریان انجام می‌شود و برای انجام آن نیاز به شرایط خاصی است که پیش از انجام سرامیک باید نسبت به رعایت آنها اقدام کنید. برای مطالعه بیشتر درباره این شرایط به بخش مقالات وب‌سایت تامین خودرو و مطلب مزایای واکس و پولیش در تامین خودرو مراجعه فرمایید.

 

برای مشاهده شیوه اجرای سرامیک و پولیش در محل توسط تامین خودرو این ویدیو را مشاهده فرمایید : https://www.aparat.com/v/JI2nT

 

از شما عزیزان ممنونیم که انتهای این مطلب ( بررسی میتسوبیشی‌های موجود در بازار ایران ) با ما همراه بودید، همچنین مطلب قبلی ( بررسی دی اس های موجود در بازار ایران ) را نیز مورد مطالعه قرار دهید.

 

درصورت تمایل برای اخذ سرویس‌های انجام کارشناسی یا اجرای پولیش و سرامیک خودرو با شماره تماس پنج رقمی «تامین خودرو» به شماره ۰۲۱۴۸۴۱۶ تماس حاصل بفرمایید و یا از طریق این صفحه از روش‌های ارتباط با ما اطلاع پیدا کنید.

 

فهرست مطالب

ارتباط با ما

برای خرید خودرو به کمک نیاز دارید؟

(همین حالا تماس بگیرید)

تلفن: ۴۸۴۱۶

آدرس دفتر مرکزی : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از مرزداران ، کوچه ولدخانی ، پلاک ۲۴ ، واحد ۱

مقالات خودرو
ماشین 500 تا 700 میلیونی
راهنمای خرید ماشین شاسی بلند

انتخاب شاسی بلند ۵۰۰ الی ۷۰۰ میلیونی از سطح قیمت‌ها درست مثل شرایط بازار جهانی خودرو در کشور ما هم تنوع شاسی‌بلندها بیشتر از هر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها