بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

دید کلی که نسبت به بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران و خودروهای چینی داریم بسته به عوامل مختلفی دارد. با وجود اینکه در حال حاضر دیدگاه دیگری نسبت به چینی‌ها داریم اما، باید به خاطر داشت که حتی در اولین حضور چینی‌ها هم در واقع محصولات خودروسازان این کشور به صورت قطعات منفصله به کشور وارد می‌شد و سپس در یکی از خطوط داخل کشور به صورت CKD مونتاژ شده و در اختیار مشتری ایرانی قرار می‌گرفت.

تا اینکه این شرایط با حضور مدیا موتور تغییر پیدا کرد. سال ۱۳۸۸ این شرکت با ام‌جی ۵۵۰ وارد بازار ایران شد، محصولی که به خاطر تفاوت در کیفیت قطعات و مونتاژ، بازار متناقضی را ایجاد کرد. به این ترتیب که عده‌ای تصور می‌کردند امکان ارائه انتظار کیفیت بالاتر از خودروهای ساخت چین وجود ندارد، اما به این نکته توجه نداشتند که تا به آن روز تمام خودروها در واقع مونتاژ داخل بوده که نهایتا امکان مقایسه کیفیت آنها با سایر خودروهای مونتاژ داخل وجود داشت.

در مقابل ام‌جی ۵۵۰ واقعا با کیفیت بود و مشکلات خیلی کمتری برای مالک ایجاد می‌کرد. هرچند که درنهایت با بسته شدن دروازه واردات امکان حضور چینی‌های غیرمنتاژی هم منتفی شد و مشتری حالا با خیال راحت می‌تواند کیفیت خودروهای چینی را با نمونه‌های داخلی مقایسه کند. ما در «تامین خودرو» به دنبال آگاهی بخشی به خریداران خودرو هستیم.

تاریخچه ام‌جی

گاراژ آقای موریس در سال ۱۹۲۱ توسط سیسیل کیمبر ۳۳ ساله افتتاح شد تا به ارائه خدمات خودرویی بپردازد، پس از گذشت سه سال آقای موریس به عنوان سرمایه‌گذار نزد کیمبر رفت، تا اقدام به تولید خودرو در مقیاس کوچک در اطراف آکسفورد انگلستان کنند. پس از مدتی حضور در میادین موتوراسپرت و رقابت‌های خودرویی مدنظر این کمپانی قرار گرفت تا بتوانند توانایی‌های خود را به افراد بیشتری به نمایش بگذارند.

در سال ۱۹۳۵ این گاراژ به شرکت نافیلد فروخته شد، سپس در سال ۱۹۵۲ شرکت بریتیش موتور خریدار این مجموعه شد، در سال ۱۹۶۸ لیلاند کل بریتیش موتور را خریدار کرد. در سال ۱۹۸۶ هم گروه روور لیلاند را خرید. از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۰۰ میلادی این ام‌جی زیر نظر ب ‌ام ‌و فعالیت می‌کرد و پس از آن طی ۶ سال گروه ام‌جی روور تشکیل شد که برای جلوگیری از ورشکستگی گروه چینی سایک سهام ام‌جی روور را خریداری کرد.

معرفی اجمالی محصولات

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی ۵۵۰

در اولین اقدام برای صادرات محصولات خودرویی گروه سایک از پلت‌فرم روور ۷۵ برای ساخت خودرو کاملا جدیدی به نام پروژه RDX60 کردند که در واقع یک پروژه شکست خورده پیش از خریداری سایک بود.در نهایت طرح کانسپت روئو W2 در سال ۲۰۰۷ خلق شد که می‌توان از آن به عنوان پایه‌ای ترین محصول ام‌جی و روئو در چین یادکرد.

این محصول تا سال ۲۰۱۶ عرضه شد و جالب اینجاست که عمر این خودرو زمانی به پایان رسید که تولید نسل اول از ام‌جی ۶ هم به پایان رسید. این خودرو سه سال در بازار ایران حضور داشت ولی از سال ۲۰۱۴ در واقع دو نسخه معروف لیفت‌بک و سدان ام‌جی ۶ جایگزین ۵۵۰ شدند. این درحالی است که عرضه این خودرو تا دو سال بعد هم در چین ادامه داشت.

باتوجه به اشتراکات فنی بین ۵۵۰ و ام‌جی «۶» تامین قطعات فنی این خودرو به اندازه خودرویی تک در بازار نیست و کمی آسان‌تر می‌توان برای تهیه فیلترها و سایر قطعات مصرفی اقدام کرد. از سوی دیگر به خاطر قدیمی‌تر بودن این خودرو نسبت به ام‌جی «شش» افت قیمت این خودرو بیشتر بوده و تا حدی خرید این خودرو را به‌صرفه‌تر کرده است.

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی ۶

خودرویی جذاب با ظاهر متفاوت که البته در دو تیپ سدان به نام مگنت و لیفت‌بک به نام جی‌تی عرضه شد. بسیاری به خاطر جایگزینی این خودرو با محصول ۵۵۰ در بازار ایران توسط مدیا موتور، تصور می‌کنند که این خودرو واقعا به‌روزشده از ۵۵۰ است. این درحالی است که باوجود یکسان بودن پیشرانه و بخش‌هایی از بدنه، ام‌جی ۶ را می‌توان نخستین محصول واقعا مستقل از برند روئو دانست که در سال ۲۰۱۲ برای ام‌جی بودن طراحی شده است.

البته با اعمال فیس‌لیفت میان نسلی برای ام‌جی ۶ تفاوت‌های بین این دو خودرو افزایش یافت و حتی به گیربکس بسیار مناسب‌تری مجهز شد که نظر بسیاری از افراد را درباره خودروهای چینی تغییر داد و حتی تا حدی باعث شد که بسیاری از افراد نسبت به چینی‌های مونتاژ داخل هم زیادی امیدوار شوند!

 

کارشناسی تخصصی خودروهای دست دوم در «تامین خودرو»

 

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی 350

باتوجه به ذات اسپرت ام‌جی امکان عرضه خودروهای اقتصادی برای این برند وجود نداشت، اما روئو کاملا این ظرفیت را داشت. روئو ۳۵۰ به عنوان یک کانسپت اقتصادی در نمایشگاه شانگهای ۲۰۰۹ تحت عنوان N1 ظاهر شد، سپس در نمایشگاه پکن سال ۲۰۱۰ از پیشرانه یک و نیم لیتری این خودرو رو نمایی شد.

در نهایت از سال ۲۰۱۱ روی خط تولید رفت. لازم به ذکر است که یک سال بعد از پلت‌فرم همین خودرو برای تولید ام‌جی ۵ استفاده شد که به بازار انگلستان هم ارسال شد، اما ۳۵۰ هیچ‌وقت پایش به انگلستان نرسد و فقط در بازارهای اقتصادی همچون ایران عرضه شد. از سال ۲۰۱۳ به خاطر موفقیت‌های ام‌جی ۵۵۰ و ام‌جی ۶ مدیا موتور اقدام به واردات چند نمونه از این خودرو برای رقابت با هیوندای اکسنت کرد.

اما تجهیزات رفاهی پایین و ناشناخته بودن، باعث شد که هیچ وقت در قامت یک رقیب واقعی برای اکسنت مطرح نشود. در حال حاضر هم می‌توان با قیمت کمتر از اکسنت این خودرو را خریداری کرد و تا حدی می‌توان از آن به عنوان اقتصادی‌ترین چینی وارداتی به ایران یاد کرد.

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی ۳

کمتر پیش‌ می‌آید که بتوانیم عنوان جذاب را برای خودرویی چینی آن هم محصولی که در سال ۲۰۱۱ عرضه شده بود، به کار ببریم. کوچکترین محصول تولید شده در چین که به بازار ایران ارسال شد باوجود مشکلات کوچکی که در بخش گیربکس داشت، اما کماکان برای بسیاری از افراد محبوب و خواستنی است.

شاید بتوان این طور عنوان کرد که ام‌جی ۳ حس سواری نسبتا اسپرتی که در ام‌جی ۶ شاهد آن بودیم را در قالب ابعادی کوچکتر عرضه می‌کرد، اما متاسفانه واردات این خودرو فقط در سال‌های ۹۳ و ۹۴ انجام شد.

با این وجود هیچ وقت این خودرو عنوان ارزان‌ترین ام‌جی وارد شده به ایران مطرح نشد و حتی حضور کم تعداد این خودرو همیشه باعث می‌شد که پا به پای برادران بزرگتر افزایش قیمت را تجربه کند و برای افراد بیشتری غیرقابل دسترسی شود. با این وجود همیشه حسرت می‌خوریم که چرا نسخه فیس‌لیفت از این خودرو که در آن از گیربکس اصلاح شده استفاده شده بود و در واقع هیچ مشکل فنی دیگری نداشت، راهی بازار ایران نشد.

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی جی‌تی

هانطور که در بالا اشاره کردیم از پلت‌فرم ام‌جی ۳۵۰ برای ساخت ام‌جی ۵ استفاده شد. اما در سال ۲۰۱۶ به خاطر موفقیت‌های تیپ لیفت‌بک ام‌جی ۶ تصمیم گرفته شد که برای محصول کوچک‌تر ام‌جی ۵ هم نمونه لیفت‌بکی طراحی شود. البته این بار نام و نشان این خودرو به طور کامل به ام‌جی جی‌تی تغییر پیدا کرد. این خودرو اولین بار سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه چانگدو معرفی شد و به غیر از پیشرانه روئو ۳۵۰ از پیشرانه‌های روئو ۳۶۰ هم بهره می‌برد.

بنابراین به غیر از موتور ۱.۴ لیتر، یک موتور یک و نیم لیتر تنفس طبیعی و یک پیشرانه یک و نیم لیتر توربوشارژ هم برای این خودرو عرضه شد. باتوجه به معرفی نسل دوم از ام‌جی ۵ به احتمال زیاد تا سال ۲۰۲۲ می‌توان منتظر معرفی نسل دوم ام‌جی جی‌تی هم باشیم.

 

اجرای خدمات واکس و پولیش خودروهای کارکرده در «تامین خودرو»

 

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی GS

با توجه به شرکای سابق و روح اسپرت ام‌جی تا پیش از خریداری سهام ام‌جی روور توسط سایک پلت‌فرمی برای خودروهای شاسی‌بلند درنظر گرفته نشده بود. سایک هم از ابتدا قصد داشت با در اختیار گرفتن پلت‌فرم‌های با ارزش ام‌جی و روور سودآوری داشته باشد.

به همین ام‌جی نسبت به سایر چینی‌سازان دیرتر به سمت مرتفع‌سازی و تولید کراس‌اوور رفت. به احتمال زیاد سایک از پلت‌فرم ارتفاع گرفته روئو ۳۵۰ برای ساخت این خودرو استفاده کرده، چرا که با ساخت سه محصول روی این پلت‌فرم تسلط بیشتری روی آن پیدا کرده بو و از سوی دیگر فاصله بین دو محور ام‌جی جی‌اس هم تا حد زیادی بر این احتمال صحه می‌گذارد.

البته طی پنج سالی که سایک اقدام به عرضه جی‌اس کرد، پروژه‌های توسعه پلت‌فرم جدید ام‌جی کلید خورد و در نهایت از سپتامبر سال ۲۰۱۸ شاهد معرفی ام‌جی اچ‌اس به عنوان جایگزین این خودرو بودیم.

بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران

ام‌جی ۳۶۰

گروه سایک به غیر از تولید محصول توسط دو برند روئو و ام‌جی، جوینت‌ونچری را هم با شورولت ایجاد کرده که منجر به تولید برخی از محصولات شورولت توسط گروه سایک شده است. در این میان شورولت کروز یکی از محصولات پرفروشی است که توسط سایک تولید می‌شد.

سایک هم از موفقیت این خودرو بهره برده و با استفاده از پلت‌فرم این خودرو اقدام به تولید مدل ۳۶۰ به عنوان سدانی در کلاس میان‌سایز کرد. البته درنظر داشته باشید که شورولت کروزی که در بازار جهانی عرضه شد با نسخه چینی آن تفاوتهای زیادی دارد و در واقع همین خودرو از پلت‌فرم متفاوتی استفاده می‌کند. نمونه چینی در سال ۲۰۱۴ عرضه شد، اما پلت‌فرم جهانی نسل دوم شورولت کروز در سال ۲۰۱۶ معرفی شد.

در واقع روئو ۳۶۰ را می‌توان سرآغاز استفاده از پلت‌فرم‌های گروه جنرال‌موتورز توسط سایک دانست. گروه صنعت خودرو آذربایجان که سودای تولید در داخل را داشتند، موفق به ایجاد همکاری با گروه سایک شده و توانست روئو ۳۶۰ را تحت نام ام‌جی ۳۶۰ به بازار ایران بیاورد. در سال ۲۰۱۷ فیس‌لیفتی برای این خودرو معرفی شد که به نام روئو ۳۶۰ پلاس شناخته می شد. آویزکو موفق به فروش شش هزار دستگاه از این خودرو شد، اما تعداد کمی از تعهدات خود را تحویل داد.

ام‌جی RX5

در زمان عرضه محصولات ام‌جی توسط مدیا موتور گروه گرامی که مشغول عرضه محصولات کیا و هیوندای بود همیشه نسبت به نفوذ ام‌جی در بازار به عنوان چینی وارداتی احساس خطر می‌کرد. حتی با واردات جیلی هم به نحوی این ترس را نشان داد. وقتی که مدیا موتور مجبور به توقف واردات شد و صنعت خودرو آذربایجان هم در تولید توفیق چندانی نداشت؛ گروه گرامی سعی کرد از خط تولید سمنان خود استفاده کرده و خودش اقدام به تولید ام‌جی کند.

از این رو حتی تعدادی ام‌جی RX5 را هم وارد کرد. اما در نهایت تصمیم به مونتاژ دانگ‌فنگ joyearX6 گرفت. به نظر می‌رسد که روند تولید این خودرو هم به سختی پیش می‌رود و هنوز گروه گرامی سیاست واضحی در شرایط فعلی صنعت خودرو در پیش نگرفته است. اما از RX5 می‌توان به عنوان گران‌ترین خودروهای ام‌جی در بازار ایران یاد کرد که اخیرا به خاطر کارکرد کمتر وارد بازار یک میلیاردی هم شده است.

مدل حجم موتور توان اسمی گشتاور شتاب مصرف سوخت گیربکس سگمنت قیمت حدودی
550 1.8 لیتر 158 اسب‌بخار 215 نیوتن‌متر 10.2 ثانیه 6.8 لیتر 5 دنده اتومات سدان متوسط ۴۸۰ میلیون
6 1.8 لیتر 160 اسب‌بخار 215 نیوتن‌متر 9.9 ثانیه 7.7 لیتر 5 دنده اتومات سدان و لیفت‌بک 500 میلیون
350 1.5 لیتر 107 اسب‌بخار 134 نیوتن‌متر 13 ثانیه 7.8 لیتر 4 دنده اتومات سدان جمع‌وجور ۴۰۰ میلیون
3 1.5 لیتر 106 اسب‌بخار 135 نیوتن‌متر 11.5 ثانیه 6.6 لیتر 5 دنده نیمه اتومات هاچ‌بک کوچک ۴۰۰ میلیون
GT 1.5 لیتر 127 اسب‌بخار 210 نیوتن‌متر 9.8 ثانیه 7.5 لیتر 6 دنده اتومات 2 حالته لیفت‌بک جمع‌وجور ۵۵۰ میلیون
GS 2 لیتر 217 اسب‌بخار 350 نیوتن‌متر 8.7 ثانیه 8.3 لیتر 6 دنده دوکلاچه کراس‌اوور جمع‌وجور ۸۰۰ میلیون
360 1.5 لیتر 130 اسب‌بخار 210 نیوتن‌متر 9.7 ثانیه 6.9 لیتر 6 دنده اتومات سدان متوسط ۴۰۰ میلیون
RX5 2 لیتر 217 اسب‌بخار 350 نیوتن‌متر 8.2 ثانیه 8.5 لیتر 6 دنده دوکلاچه کراس‌اوور متوسط 900 میلیون

کارشناسی محصولات و بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران در تامین خودرو

ما در «تامین خودرو» باتوجه به برخورداری به مجهزترین و به‌روزترین تجهیزات روز دنیا در هنگام خرید هر نوع خودرویی در کنار شما هستیم. توجه داشته باشید که برای عیب‌یابی این خودرو نیاز به دستگاه‌های پیشرفته است تا هرگونه مشکل قبلی این خودرو را کشف کنید. در شرایط فعلی که قیمت قطعات و آپشن‌ها افزایش زیادی داشته بهتر است که کورکورانه اقدام نکرده و پیش هر صحبتی درباره خرید خودرو، اقدام به کارشناسی آن کنید.

اجرای خدمات پولیش و سرامیک MG

مالکین خودروهای خاصی همچون ام‌جی هم می‌توانند برای افزایش طول عمر رنگ خودرویشان و محافظت از شرایط فعلی آن، اقدام به اخذ خدمات دیتیلینگ در «تامین خودرو» کنند. ما درتامین خودرو با استفاده از بهترین مواد خارجی درجه یک، سعی داریم بیشترین رضایت از اجرای واکس ماشین، پولیش ماشین و سرامیک ماشین را ایجاد کنیم.

این خدمات به صورت در محل برای مشتریان انجام می‌شود و برای انجام آن نیاز به شرایط خاصی است که پیش از انجام سرامیک بدنه خودرو باید نسبت به رعایت آنها اقدام کنید. برای مطالعه بیشتر درباره این شرایط به بخش مقالات وب‌سایت تامین خودرو و مطلب مزایای واکس بدنه خودرو، پولیش ماشین در محل و نانو سرامیک در تامین خودرو مراجعه فرمایید.

برای مشاهده شیوه اجرای پولیش و سرامیک خودرو در محل توسط تامین خودرو این ویدیو را مشاهده فرمایید : https://www.aparat.com/v/JI2nT

 

از شما عزیزان ممنونیم که انتهای این مطلب ( بررسی ام‌جی ‌های موجود در بازار ایران ) با ما همراه بودید، همچنین مطلب قبلی ( بررسی دی اس های موجود در بازار ایران ) را نیز مورد مطالعه قرار دهید.

 

درصورت تمایل برای اخذ سرویس‌های انجام کارشناسی رنگ خودرو و فنی خودرو یا اجرای پولیش و سرامیک خودرو با شماره تماس پنج رقمی «تامین خودرو» به شماره ۰۲۱۴۸۴۱۶ تماس حاصل بفرمایید و یا از طریق این صفحه از روش‌های ارتباط با ما اطلاع پیدا کنید.

 

فهرست مطالب

ارتباط با ما

برای خرید خودرو به کمک نیاز دارید؟

(همین حالا تماس بگیرید)

تلفن: ۴۸۴۱۶

آدرس دفتر مرکزی : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از مرزداران ، کوچه ولدخانی ، پلاک ۲۴ ، واحد ۱

مقالات خودرو
مرکز آموزش تشخیص رنگ خودرو
مرکز آموزش تشخیص رنگ خودرو

مرکز آموزش تشخیص رنگ خودرو مرکز آموزش تشخیص رنگ خودرو تامین خودرو تیم آموزشی فنی و با مهارت ، دانش و پشتیبانی و خبره را

انواع تایر خودروهای سواری
انواع تایر خودروهای سواری

انواع تایر خودروهای سواری شیوه تماس خودرو با سطح لاستیک لاح زمین به قدری مهم است که به‌ غیراز مصرف سوخت و کارایی خودرو، حتی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها